home > bedrijfstrainingen 

opvulling.jpg opvulling.jpg opvulling.jpg opvulling.jpg

Bedrijfstrainingen


DataDidact geeft bedrijfstrainingen op maat: de inhoud, de duur van de cursus en de lestijden kunnen in onderling overleg worden bepaald. Zo leren medewerkers precies datgene wat op het werk nodig is! Bedrijfstrainingen kunnen zowel in ons lokaal in Soest als op de werkplek worden gegeven. Klik hier voor een lijst van organisaties waarvoor DataDidact trainingen, workshops of presentaties heeft gegeven.

Naast de trainingen uit het cursusoverzicht is er een keur aan mogelijke onderwerpen voor workshops, cursussen en presentaties, zoals:
  • Office 365
  • Presenteren met Sway
  • OneNote
  • OneDrive
  • Goochelen met Google
  • Flyers maken
  • In de wolken met de Cloud
Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor meer informatie.

NVN
(Reactie na de presentatie Goochelen met Google)

Werkplekbegeleiding


Soms is er behoefte aan iemand die op de werkvloer rondloopt en over de schouder van medewerkers meekijkt. Door vragen te beantwoorden, mee te denken en advies te geven, wordt het werk sneller en plezieriger uitgevoerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor meer informatie.


referenties.jpg mail.jpg

referenties
aanvragen offerte


Soest, Baarn, cursus, computercursus, computeropleidingen, privé-les, privéles, cursus op afstand, paint shop pro, apple, mac, training, training op afstand, office, digitaal rijbewijs, fotobewerking, paintshop, word, office, picasa, jeugdtypen, excel, powerpoint, access, internet, e-mail, windows, kompozer, kindercursus, kinderen, typen, computertypen, examentypen, photoshop, bedrijfstraining, workshop, webdesign, database ontwerp, powerpoint presentatie, sjablonen, sjabloon, Hilversum, Amersfoort, Mac, Apple, Ipad, Safari, Photoshop Elements, iPhoto, Photo Booth iPhone