logo
(035) 602 28 26 Mail


E-learning en Blended learning

E-learning

Wil je zelfstandig een training thuis of op de werkplek volgen? Denk dan aan e-learning. In jouw eigen digitale studieruimte kun je het lesmateriaal gebruiken en downloaden. Via deze ruimte kun je ook vragen stellen aan jouw persoonlijke docent. Dat kan via chat, mail of telefoon. Als je wilt, kan de docent op afstand op jouw computer meekijken en iets voordoen. Hoewel er dus ruimte is voor online vragen, is de begeleiding minder intensief dan in het open leercentrum.  

E-learning is ideaal als je de vrijheid wilt hebben om op jouw eigen tijdstip de training te volgen. Deze vrijheid vraagt wel om een zelfstandige werkhouding.

Blended-learning

Als je een training afgewisseld thuis of op de werkplek en in het open leercentrum van DataDidact wilt volgen, hebben we het over blended learning. Je combineert beide trainingsvormen. Zo kun je aan het begin van de training goed op weg geholpen worden door een les te volgen in het open leercentrum. Daarna volg je de training via e-learning, afgewisseld door persoonlijke begeleiding in het open leercentrum.

Blended learning is perfect als je de vrijheid van e-learning wilt combineren met de persoonlijke begeleiding van een training in het open leercentrum.

Na afloop van een training via e-learning of blended learning ontvang je een certificaat.


 


Trainingsoverzicht
Overzicht trainingen


InschrijvenDataDidact
Specialist in Office (365) trainingen

Valeriaanstraat 69
3765 EJ Soest

(035) 602 28 26
info@datadidact.nl